Allameh Tabatabayi Cultural and Educational Complex
فرهنگ، هنر، ورزش
دوازدهمین جشنواره موسيقي همساز
آزمون ورودی پایه دهم سال تحصیلی 1403-1402
گزارش اردوی مطالعاتی دانش آموزان پایه دوازدهم - سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱
آزمون ورودی پایه دهم - سال تحصیلی 1402
30 سالگی مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی
برگزاری همایش انتخاب رشته پایه نهم به دهم مجتمع علامه طباطبایی
جلسه توجیهی آزمون ورودی پایه دهم پسرانه - 1401 1402
یازدهمین جشنواره نوازندگی همساز
کسب مدال های ارزشمند نقره جهانی و برنز جهانی در مسابقات المپیاد جهانی فیزیک 2022 سوئیس
کسب 124 رتبه زیر 1000 در کنکور سراسری 1401
رتبهی 6 کنکور تجربی1400 درکشور
16 مدال ارزشمند در المپیادهای علمی کشوری
شیوه نامه دهمین جشنواره نوازندگی همساز
کسب رتبه 6 کنکور سراسری تجربی توسط دانش آموز دبیرستان علامه طباطبایی
کلاسهای مهارت آموزی فرهنگی و هنری
موفقیت های چشمگیر ستارگان علامه در کنکور سراسری 99
معرفی رشته های دانشگاهی توسط دانش آموزان فارغ التحصیل مجتمع علامه طباطبایی
معرفی رشته های پایگاه تابستانی مجتمع علامه طباطبایی
پایگاه تابستانی سال تحصیلی 400- 99 دبیرستان های علامه طباطبایی
برگی دیگر از اتفاقات آموزشی مجتمع علامه طباطبایی در زمان کرونا
تاریخ برگزاری کنکور سراسری سال 1399
اعلام نتایج آزمون ورودی پایه دهم مجتمع علامه طباطبایی ورودی های مهر 1399
آزمون ورودی مجتمع علامه طباطبایی ورودی های مهر 1399
شبیه سازی آزمون ورودی ، روز جمعه برگزار خواهد شد.
اطلاعیه جلسه توجیهی متقاضیان ثبت نام در پایه دهم پسرانه ورودی های مهر 1399
اطلاعیه جلسه توجیهی متقاضیان ثبت نام در پایه هفتم و دهم دخترانه ورودی های مهر 1399
کلاسهای فوق برنامه دبستان علامه طباطبایی برگزار می شود
فیلم های تمارین ورزشی، مناسب برای ورزش در خانه
گوشه ای از اتفاقات آموزشی مجتمع علامه طباطبایی از ابتدای پاندومی کرونا
رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند، چنین نماند وچنان نیز نخواهد ماند
چگونه در كلاس آنلاين علامه طباطبایی حضور پيدا كنيم؟
نخبه هاي ايران زمين در رويدادي علمي
كسب يك نقره و يك برنز توسط دانشآموز علامه
كسب مدال طلا و رتبه يك توسط دانشآموز مجتمع علامه طباطبايي
رتبه 1 كشوري آرزويي سخت اما دست يافتني
محمد جعفر مستوفي؛ كارآفريني در خدمت علم
آشنایی با مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی
ديدار اول
تاریخچه مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی
مجتمع فرهنگي و آموزشي علامه طباطبايي، همانطور که از نامش پيداست در وهلهي اول يک مجموعهي فرهنگي و سپس آموزشي است. مؤسسين مجتمع علامهطباطبايي همواره دغدغه مسائل فرهنگي را در اولويت برنامههايشان داشته و دارند از همين روي به تعميق و نهادينه کردن مباحث فرهنگي در مجموعه مدارس خود اهميت خاصي ميدهد. از جمله راهبردهاي اساسي در برنامههاي تشکيل، تحکيم و تعالي مجموعه مدارس علامهطباطبايي، فرهنگسازي و گفتمانسازي، بسترسازي و همسوسازي، آموزش و توانمندسازي و تدوين کاربستهاي پژوهشي در راستاي رشد و تکامل شخصيت فردي و اجتماعي دانشآموزان ميباشد.
***
مسئولين مجتمع علامهطباطبايي باور دارند که دانشآموزان ثروت اصلي هر جامعه را تشکيل ميدهند. پس براي جلوگيري از تحليل اين قشر عظيم در جامعه بايد بيانديشيم و بر انديشههايمان صيقل بزنيم تا از کاروان قافله تمدن و فرهنگ عقب نمانيم. و با پاسخگويي به نيازهاي جامعه از اساس و بنيان فرهنگ، استقلال، مکتب و هويت خويش نيز دفاع کرده و آموزش را با فرهنگ و ارزشهاي مکتب در هم آميخته و از الگوهاي تغييرناپذير اجتناب نمائيم و از طرفي با جذب و هضم متغيرها در خود بر توانمنديهايمان بيفزائيم تا انسانسازي، تعهد، پيمان و اصلاح، معني پيدا کرده و انساني جديد براي جامعهاي نوين فراهم آيد. در اين مسير معتقديم، آموزش و پرورش در شكلِ فراگير و رسمي آن، حتي براي چند ساعت آموزش رسمي روزانه در مدرسه، توانايي آن را دارد تا در توسعهي علمي و عقلاني افراد يك جامعه مؤثر باشد و با جامِهي عمل پوشاندن به كاركردهاي عمدهي خود ميتواند يكي از سهامداران اصلي تغيير و تحول فرهنگي و اجتماعي جامعه قلمداد شود.
توسعهي انسانها بيش از همه به آموزش و پرورش و تحولات برنامهاي، روشي و كاركردي آن در تربيت انسانهايي بالنده و خود شكوفا وابسته است. توسعهي همه جانبه و پايدار، جز با كمك مدارس كارآمد و تحولآفرين امكانپذير نيست. اما پرسش اينجا است كه مدرسهي كارآمد و تحولآفرين چيست؟ چگونه مدارس ميتوانند بر فرآيند پيچيدهي توسعه و به خصوص تسهيل توسعهي فرهنگ تأثيرگذار و سهمي اساسي در تحول آن داشته باشند؟ براي رسيدن به پاسخي مبنايي ميبايد به مفهوم فرهنگ، توسعهي فرهنگ، عناصر اصلي فرهنگ، اثر تعيين كنندهي آموزش و پرورش بر اعتلاي فرهنگ و شكوفا كردن استعدادهاي خلاق و نوآور توجه كرد. به كاركردهاي آموزش و پرورش و در قلب آن برنامههاي درسي، شاخصهـاي توسعهي فـرهنگ و تحـول اساسـي در ديدگاههـاي برنامههـاي درسي«Curriculum Orientations» در راستاي تقويت جامعهي توسعه يافته توجهي دوباره كرد. ملاكهايي چون ايجاد فرصت يادگيري و ايجاد انگيزه در دانشآموز به جاي كتابمداري و انتقال معلومات، تربيت عقلي و تفكر انتقادي، برانگيختن فهم و درك، تقويت ارتباط مؤثر اجتماعي و توسعهي مشـاركتگرايي، تأكيد بر فرآيند يادگيري و خود راهبري «Self-Direction» دانشآموز به عنوان شاخصهاي راهنماي تحول در مدرسه و برنامههاي درسي مدنظر باشند. براي تحقّق چنين معيارها و شاخصهايي ميبايد به نقش مدرسه و برنامههاي درسي، از يك طرف و مطالعات فرهنگي تربيتي از طرف ديگر، نگاهي دوباره و عميق داشت.
مجتمع علامهطباطبايي مدعي است که در راستاي تحقق بخشيدن به آرمانهاي فرهنگي، قدمهاي مؤثري برداشته و مدرسه را از حالت صِرفِ آموزشي خارج کرده و توجه به فرهنگ را در صدر نشانده است. براي اثبات اين ادعا کافي است نگاهي کوتاه به کارنامهي بلند بالاي فعاليتهاي فرهنگي مجتمع علامه طباطبايي انداخته شود تا به روشني صحت اين مدعّا را دريافت. توجه به برنامههاي ملي-آييني و مذهبي در مدارس، برپايي اردوهاي متعدد درون شهري و برون شهري در طول يک سال تحصيلي و نيز برپايي کارگاههاي علمي- فرهنگي، هنري و آموزشي، تنها بخشي از فعاليتهاي فرهنگي اين مدارس است. در بخش آموزش و ترويج مباحث مذهبي، مدارس علامهطباطبايي، کلاسهاي متعددي برگزار ميکند که از آن جمله است؛ کلاسهاي معرفت شناسي و خداشناسي، برپايي نماز جماعت، آموزش قرآن، خواندن هفتگي زيارت عاشورا، برپايي جشن اعياد اسلامي، مانند؛ عيد غدير، مبعث و نيمه شعبان، مراسم خاص مربوط به ماه رمضان همراه با مناجات و افطاري، اقامهي عزاداريهاي ماه محرم و صفر، برپايي جشنوارههاي غذايي به نفع مؤسسات خيريه مانند مؤسسه محک، برپايي با شکوه مراسم دهه فجر و هفتهي دفاع مقدس و نيز برپايي مراسم شب يلدا و عيد نوروز، از جمله برنامههاي فرهنگي است که در جهت تعميق باورهاي ملي و مذهبي دانشآموزان، شکل ميگيرد. در راستاي تجربه اندوزي و آشنايي دانشآموزان با جغرافيا و تاريخ سرزمينِ مادريشان و نيز احترام به سنتهاي فرهنگي و تمدني ايران زمين، در طول يک سال تحصيلي چندين بار به اردوهاي مفّرحِ درون شهري و برون شهري اعزام ميشوند. بازديد از شهرهاي تاريخي اصفهان، شيراز و مشهد مقدس و نيز بازديد از نمايشگاهها و باغ موزههاي تهران، اردوهاي يک روزهي کوهنوردي، رفتن به سينما و بازديد از برج ميلاد، تنها گوشهاي از برنامههاي است که مسئولان مجتمع علامهطباطبايي براي دانشآموزان در نظر گرفتهاند. افزون بر اين در تمامي مدارس علامهطباطبايي، کارگاهها و دورههاي آموزشي- فرهنگي و هنري متعددي برپا ميشود. کلاسهاي عکاسي، نقاشي، خطاطي، وبلاگنويسي، خبرنگاري، روزنامهنگاري، تئاتر، نمايشنامهنويسي، کارگاههاي آموزش معّرقکاري، يادگيري کمکهاي اوليه و... دهها کلاس فرهنگي و هنري که در کنار آموزش موسيقي و فعاليتهاي جامع ورزشي، همه و همه در جهتِ توانمندسازي روحي و جسمي دانشآموزان در اين مجتمع با دقت و ظرافت و زيرنظر مربيان و مدرسين مجرب انجام ميگيرد.
آقاي محمد جعفر مستوفي (سمت راست) به عنوان ولي دانشآموز سروش مستوفي (سمت چپ) از سال دوم تأسيس مجتمع در سال 1373 با مسئوليت رياست انجمن اوليا و مربيان و در ادامه عضويت هيأت موسس مجتمع، طي بيست و پنج سال گذشته در توسعه و موفقيتهاي درخشان اين مجتمع نقش بسيار موثري را ايفا نمودهاند. امروزه سروش مستوفي (دانشآموز واحد كارگر شمالي) و محمد جعفر مستوفي (پدر دانشآموز و مسئول انجمن اوليا و مربيان در گذشته) با شناخت كافي از نيازهاي دانشآموزان، مطالبات خانوادهها و شرايط كشور مديريت مجموعهي دبيرستانهاي علامهطباطبايي را بر عهده دارند.
ارتباط با مدیران
تلفن های ضروری مجتمع
فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی
دفتر مجتمع :
44833964
ستاد ثبت نام :
44849084
دبيرسـتان كارگـر شمالي - منطقه 6 :
88027403 - 88023502
دبيرسـتان دکتـر فاطمی - منطقه 6 :
88993025 - 88958671
دبيرسـتان واحد آبـشـناسان 1-منطقه 5 :
44813664
دبيرسـتان واحد آموزش پيشرفته - منطقه 5 (Advanced) :
44841948 - 44841947
دبيرستان دخترانه واحــد یوســــفآباد - منــــطقه 6 :
88063673 - 88063672
دبيرستان دخترانه واحــد آبشناسان - منطقه 5 :
44357631 - 44357352
دبستان پسرانه واحد مـــرزداران - منطقه 2:
44225492 - 44225493
دبستان پسرانه واحد آبشناسان - منطقه 5:
44838322 - 44838320
دبستان پسرانه واحد ونــــــك- منطقه 3 :
88773463 - 88675444